Redduck Op Maat

Redduck Op Maat

Grootse plannen? Met Redduck Op Maat maken we… websites op maat! Helemaal precies zoals je het hebben wil. Niets is te dol.

Natuurlijk doen wij de techniek voor je, maar we kunnen ook het volledige beheer van de website voor je verzorgen.

Bestel Redduck Op Maat

In 5 stappen samen je website maken

1. Doel van je website

We beginnen met het vaststellen van het doel van je website. Bij een webwinkel is dat vaak snel helder: producten verkopen. Maar het doel kan ook zijn met je bezoekers in contact komen, cursussen verkopen, een visitekaartje of een combinatie van meerdere doelen. Het is belangrijk de doelen van je website vooraf vast te stellen, want dat is de basis van de site.

2. Sitemap

Als het doel van je site helder is, gaan we aan de slag met de sitemap. Dat is een overzicht van de pagina’s waaruit je website zal bestaan, in onderlinge samenhang. Denk daarbij aan de homepage, een contactpagina, wel of geen blog en bijvoorbeeld een agenda met een chronologisch overzicht van je activiteiten. Vanuit de sitemap ontstaan ook de menu’s op je website. Je weet nu immers wat de belangrijkste onderwerpen zijn en welke onderdelen bij elkaar horen.

3. Technische inrichting

Nu we hebben vastgesteld wat de pagina’s van je website worden, kunnen we aan de slag met de technische inrichting. Hoe komt de agenda bijvoorbeeld tot stand? Welke velden wil je op je contactformulier? En hoe zorg je dat je bezoekers de inhoud van je site gemakkelijk kunnen delen op social media? Kortom: welke technieken zijn nodig om je site te maken zoals we hebben bedacht.

4. Vormgeving van je website

Als je pagina’s zijn vastgesteld en de technische kant is rond, wordt het tijd om de site ook echt te gaan maken. En dus komt nu de vormgeving van je site aan de beurt. Heb je een huisstijl? Dan zetten we die daarvoor in. En we gaan het hebben over wat je mooi vindt. Dat gaat over details zoals de kleurstelling van je site, ronde of hoekige vormen, foto’s of liever animaties en strakke of sierlijke letters.

5. Puntjes op de i

Zo, je site is af. Technisch doet ‘ie het en de opmaak is zoals besproken. Maar nu zie je de site helemaal in het echt en zijn er vast zaken die je toch liever nét anders wil. Dat doen we in de laatste ronde. Met het lijstje met doelen in de hand, zetten we de puntjes op de i. En we bespreken samen de werking van het dashboard dat je gebruikt om je website te bewerken.

Wat kost een website?

Wat kost een website?

Bij Redduck zijn we erg handig met het maken van websites. Vaak maken we een complete website op maat in minder dan een week. Dus dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Je hebt al een volledige website op maat vanaf 1500 euro.

En met het WordPress dashboard pas je de inhoud van je website eenvoudig aan. Je bent dus altijd zelf de baas over je website.

Neem vandaag contact met ons op voor jouw online plannen!

Professionele webwinkel

Professionele webwinkel

Een goede webwinkel wekt vertrouwen, werkt intuïtief en doet het goed op zowel een laptop als een tablet of smartphone.

Voor het bouwen van prachtige webwinkels met alles erop en eraan gebruiken we WordPress met WooCommerce.

We zorgen voor eenvoudige integratie van je logistiek, de koppeling met je payment provider en natuurlijk voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Neem vandaag contact met ons op voor jouw webwinkelplannen!

Je website zelf bewerken

Je website zelf bewerken

Voor het beheer van je website gebruiken we WordPress, het meest gebruikte Content management systeem (CMS) ter wereld. In het online dashboard kun je de inhoud van je website eenvoudig zelf bewerken.

En met het Redduck abonnement zorgen wij voor de volledige techniek van je website. Je hebt dus geen omkijken naar updates, upgrades, technische specificatie, back-ups, optimalisaties, etc.

Wij regelen de hosting van je website

Wij regelen de hosting van je website

Voor het online zetten van je website heb je een hostingabonnement nodig. Bij hosting wordt je domeinnaam gelinkt aan het IP-adres van een server. Op die server wordt je website opgeslagen. Zodra iemand je domeinnaam intypt, wordt de server benaderd en je website weergegeven.

En dat geldt ook voor de e-mail. Als iemand je een mail stuurt, wordt die mail afgeleverd op de bijbehorende server. Daar haal je mail op met je mailprogramma, telefoon of via webmail.

Bij Redduck regelen wij de webhosting voor je.

Contact?