Redduck Standaard

Redduck Standaard

Met het Redduck Standaard abonnement heb je een complete, professionele website die je altijd en overal zelf kunt bewerken. Gemaakt met WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld.

En het technisch onderhoud doen wij voor je. Handig toch?

Bestel Redduck Standaard

Samen je website maken

Samen je website maken

We beginnen met het samen maken van je website. We bespreken het doel van je website, je smaak, de inhoud van je website en maken samen een plan voor de inrichting van je website. Daarna gaan wij voor je aan de slag met het opmaken en inrichten van je site. We maken het thema voor je op in jouw stijl, zetten je logo er netjes in, maken alle pagina’s voor je aan en plaatsen je teksten.

Website afronden

Website afronden

Als we klaar zijn, bespreken we de afronding van de site. Wat wil je nog nét een beetje anders? En we leggen je uit hoe je de website zelf kunt bewerken. Want alles wat me maken, kan op ieder moment door jou worden aangepast. Het is jouw site, dus jij bent de baas 🙂

Wij doen de techniek

Wij doen de techniek

En als je website online is, verzorgen wij het volledige technisch onderhoud voor je. Dus je hebt geen omkijken naar updates, upgrades en ander gedoe. Daardoor kun je je helemaal richten op de inhoud van je website. En heb je daar vragen over? Dan staan we voor je klaar!

Wat kost Redduck Standaard?

Wat kost Redduck Standaard?

De volledige inrichting van je website kost 750 euro. Het maandabonnement kost 29,95 per maand. Allebei inclusief btw.

Met Redduck heb je alles in één keer geregeld

Dit zit er allemaal standaard in je alles-in-een abonnement:

Zelf de baas over de inhoud van je website

Zelf de baas over de inhoud van je website

Met het WordPress dashboard heb je altijd en overal direct toegang tot de inhoud van je website. Je bewerkt je website dus waar en wanneer je maar wil.

Responsive design is standaard

Responsive design is standaard

De website die we voor je maken is standaard “responsive”. Dat houdt in dat website er goed uitziet op een groot scherm, een laptop, een tablet en een telefoon.

Razendsnelle hosting op Nederlandse servers

Razendsnelle hosting op Nederlandse servers

Het is een basiseis voor een succesvolle website: snelheid. Wij gebruiken betrouwbare, razendsnelle servers. Je hebt daar zelf helemaal geen omkijken naar, wij zorgen voor de monitoring en het onderhoud de server voor je, zodat je website optimaal bereikbaar is.

Versleutelde verbinding met gratis SSL certificaat

Versleutelde verbinding met gratis SSL certificaat

Het verkeer van en naar je website wordt standaard versleuteld met het Let’s Encrypt SSL certificaat. Dat zie je aan het adres van je site, dat begint met https, in plaats van http. Wil je nog meer vertrouwen uitsrtalen, kies dan voor één van de premium SSL certificaten van Sectigo. We vertellen je er graag over.

Technische updates doen wij voor je

Technische updates doen wij voor je

Een WordPress website vereist technisch onderhoud. Niet alleen WordPress zelf, maar ook je thema en plug-ins worden regelmatig bijgewerkt. Bij Redduck doen wij dat voor je. Wij weten wat we doen en zorgen dat je website technisch in orde blijft.

Jouw website, jouw stijl

Jouw website, jouw stijl

Het is jouw website. In overleg zorgen we er dus voor dat je site ook jouw uitstraling heeft. We nemen je huisstijl over in de opmaak van de pagina’s. En heb je geen huisstijl dan bespreken we vooraf wat je wil uitstralen en hoe we dat vertalen naar je website.

Simpele SEO met Yoast

Simpele SEO met Yoast

Zoekmachineoptimalisatie. Daar zou iemand eens een boek of blog over moeten schrijven. Onze ervaring is dat je dat heel ingewikkeld kan maken, maar dat 95% van de websites de basisprincipes van SEO niet goed begrijpt en zeker niet toepast. Wij zorgen ervoor dat jíj dat wel doet. Je begint dus in de top 5 en dat lijkt ons geen slechte startpositie.

Wil je er echt alles van weten? Dan spreken we een keer af. Want we kunnen er uren over praten.

Weet wat er speelt, met Google Analytics

Weet wat er speelt, met Google Analytics

Als je je tijd, geld en energie een beetje zinnig wil besteden, moet je weten wat je bezoekers op je site uitspoken. En dat doe je met Google Analytics. Daarin zie je welke pagina’s massaal worden bekeken, welke tekst staat te verstoffen en welke route je bezoekers afleggen op je site. En met die kennis kun je je site gericht verbeteren.

Professionele webwinkel met WooCommerce

Professionele webwinkel met WooCommerce

Een goede webwinkel wekt vertrouwen, werkt intuïtief en doet het goed op zowel een laptop als een tablet of smartphone. Voor het bouwen van prachtige webwinkels met alles erop en eraan gebruiken we WooCommerce, het zeer complete e-commerce platform van WordPress.

Contact?