Waarom betaal ik 750 euro voor de inrichting van mijn website?

Een goed begin is het halve werk. Daarom maken we de website samen. We overleggen over je plannen en wensen en bespreken je smaak en huisstijl. Samen stellen we vast hoe je site eruit gaat zien en wat er op komt te staan.

Daarna gaan we voor je aan de slag met het bouwen van je website. Je kunt natuurlijk zien wat we doen en we overleggen regelmatig over de voortgang.

Bij Redduck Standaard bestaat dat bouwen van je website in ieder geval uit de volgende onderdelen:

 1. We maken je website mooi op in jouw (huis)stijl
 2. We maken je pagina’s voor je aan
 3. We plaatsen je teksten netjes op je site
 4. We zorgen dat je via Google Analytics inzage krijgt in het gedrag van je bezoekers
 5. We zorgen dat gewijzigde URL’s van je oude website doorverwijzen naar de nieuwe
 6. We melden je sitemap aan bij Google, zodat al je pagina’s daar bekend zijn
 7. Je krijgt toegang tot de server zodat je daar je mailadres(sen) aan kunt maken

Kortom: we maken je complete website voor je. En als we klaar zijn, kun je alle onderdelen van je website op ieder moment naar eigen inzicht aanpassen.

Welke plug-ins zijn onderdeel van Redduck Standaard?

Bij Redduck Standaard hebben wij een selectie gemaakt uit de plug-ins die voor WordPress beschikbaar zijn. Iedere plug-in is gekozen op basis kenmerken als gebruikersvriendelijkheid, kwaliteit van de code (veiligheid) en de mate waarin de plug-in door de makers wordt onderhouden. Daardoor weet je zeker dat de plug-ins goed én veilig werken.

Deze plug-ins kun je op dit moment altijd naar eigen inzicht aan- en uitzetten:

 • WooCommerce
  Dé webwinkel van WordPress, met alles erop en eraan
 • WPForms
  Simpel je eigen formulieren maken
 • Yoast SEO
  Eenvoudige zoekmachine optimalisatie met actieve ondersteuning
 • MailPoet
  Verstuur professionele nieuwsbrieven gewoon vanuit je dashboard
 • Google Site Kit
  Gedetailleerde informatie over hoe je website wordt gebruikt
 • WP Rocket
  Optimaliseer de snelheid van je website

Heb je een plug-in gezien die je graag toe zou willen voegen? Laat het ons weten, via support@redduck.nl of het contactformulier.

Wat kost een website?

Dit ligt aan het abonnement dat je kiest. Redduck Standaard kost €29,95 per maand. Redduck Op Maat kost €59,95 per maand. In beide gevallen doen wij de volledige techniek voor je. Dus zowel de hosting van je website als de e-mail, maar ook de registratie van je domeinnaam en alle technische updates aan WordPress en alle plug-ins.

De inrichting van de website doen we samen. Bij Redduck Standaard betaal je daarvoor eenmalig 750 euro.

Bij Redduck Op Maat hangen de kosten af van je plannen. In het algemeen kunnen we stellen dat je al een website op maat hebt vanaf 750 euro en dat we al een webwinkel kunnen maken vanaf 1500 euro.

Wat is het verschil tussen Redduck Standaard en Redduck Op Maat?

Voor Redduck Standaard hebben we een speciaal thema gemaakt (“Diane”) en een selectie van plug-ins voor je klaargezet. Doordat we precies weten wat we in huis hebben, kunnen we centraal zorgen dat je website technisch up-to-date blijft.

Bij Redduck Op Maat maken we het thema helemaal op maat voor je. En ook de techniek achter de website wordt speciaal voor je samengesteld en gebouwd. Daardoor is het wat meer werk om de site te maken. En het is wat meer werk om de website technisch voor je te onderhouden. We ruimen bij Redduck Op Maat iedere maand voor iedere maatwerksite tijd in en dat kost tijd en dus geld.

Om die reden kost Redduck Standaard €29,95 per maand en Redduck Op Maat €59,95.

Het is altijd mogelijk om te upgraden van Redduck Standaard naar Redduck Op Maat. Downgraden is technisch doorgaans lastiger, maar natuurlijk altijd bespreekbaar.