Webdesign


Een complete website op maat, vanaf 750 euro

Complete website vanaf 750 euro

Bij Redduck zijn we erg handig met het maken van websites. Vaak maken we een complete website op maat in minder dan 2 dagen. Dus dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Voor ongeveer 750 euro heb je al een volledige website, helemaal in jouw stijl.

En met het WordPress dashboard pas je de inhoud van je website eenvoudig aan. Je bent dus altijd zelf de baas over je website.

Neem vandaag contact met ons op voor jouw online plannen!

Complete webwinkel vanaf 1500 euro

Een goede webwinkel wekt vertrouwen, werkt intuïtief en doet het goed op zowel een laptop als een tablet of smartphone.

Voor het bouwen van prachtige webwinkels met alles erop en eraan gebruiken we WordPress met WooCommerce.

We zorgen voor eenvoudige integratie van je logistiek, de koppeling met je payment provider en natuurlijk voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Neem vandaag contact met ons op voor jouw webwinkelplannen!

In 5 stappen samen je website maken

Webdesign gaat niet alleen over kleuren en lettertypes. Het begint met het doel van je site. Dus laten we het daar eerst over hebben. Dan gaan we daarna aan de slag met de structuur van je site en zo bouwen we je website in een paar stappen op. Natuurlijk maken we je site in jouw huisstijl. Heb je die nog niet? Dan maken we die ook voor je!

1. Doel van je site

We beginnen met het vaststellen van het doel van je website. Bij een webwinkel is dat vaak snel helder: producten verkopen. Maar het doel kan ook zijn om met je bezoekers in contact te komen, om je cursussen te verkopen, om te dienen als visitekaartje of een combinatie van meerdere doelen. Het is belangrijk de doelen van je website vooraf vast te stellen, want dat is de basis van de site.

2. Sitemap

Als het doel van je site helder is, gaan we aan de slag met de sitemap. Dat is een overzicht van de pagina’s waaruit je website zal bestaan, in onderlinge samenhang. Denk daarbij aan de homepage, een contactpagina, wel of geen blog en bijvoorbeeld een agenda met een chronologisch van je activiteiten. Vanuit de sitemap ontstaan ook de menu’s op je website. Je weet nu immers wat de belangrijkste onderwerpen zijn en welke onderdelen bij elkaar horen.

3. Technische inrichting

Nu we hebben vastgesteld wat de pagina’s van je website worden, kunnen we aan de slag met de technische inrichting. Hoe komt de agenda bijvoorbeeld tot stand? Welke velden wil je op je contactformulier? En hoe zorg je dat je bezoekers de inhoud van je site gemakkelijk kunnen delen op social media? Kortom: welke technieken zijn nodig om je site te maken zoals we hebben bedacht.

4. Vormgeving van je website

Als je pagina’s zijn vastgesteld en de technische kant is rond, wordt het tijd om de site ook echt te gaan maken. En dus komt nu de vormgeving van je site aan de beurt. Heb je een huisstijl? Dan zetten we die daarvoor in. En we gaan het hebben over wat je mooi vindt. Dat gaat over details zoals de kleurstelling van je site, ronde of hoekige vormen, foto’s of liever animaties en strakke of sierlijke letters.

5. Puntjes op de i

Zo, je site is af. Technisch doet ‘ie het en de opmaak is zoals besproken. Maar nu zie je de site helemaal in het echt en zijn er vast zaken die je toch liever nét anders wil. Dat doen we in de laatste ronde. Met het lijstje met doelen in de hand, zetten we de puntjes op de i. En we bespreken samen de werking van het dashboard dat je gebruikt om je website te bewerken.

WordPress

Voor het beheer van je website gebruiken we WordPress, het meest gebruikte Content management systeem (CMS) ter wereld. In het online dashboard kun je de inhoud van je website eenvoudig zelf bewerken.

Voordelen WordPress

  • Eenvoudig beheer van je site
  • Ruime keuze in thema’s
  • Ruime keuze in uitbreidingen
  • Grote online community

Aandachtspunten WordPress

  • Regelmatige updates zijn noodzakelijk
  • Kwaliteit thema’s en plugin’s is onzeker

Responsive design

We maken je website standaard “responsive”, wat wil zeggen dat de vormgeving van je site zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm en er dus perfect uitziet op een laptop, tablet en smartphone.

Zelf je WordPress website maken en beheren?

Maak je je website liever helemaal zelf? Kies dan voor Redduck Standaard Hosting. Daarmee heb je je domeinnaam, e-mailaccounts en hosting helemaal perfect geregeld voor het zelf inrichten en beheren van je WordPress website. Bestel je pakket vandaag, wij installeren WordPress voor je en je kunt direct aan de slag.

Kies je hostingpakket