Webdesign


Een complete website op maat, vanaf 750 euro

Complete website vanaf 750 euro

Bij Redduck zijn we erg handig met het maken van websites. Vaak maken we een complete website op maat in minder dan 2 dagen. Dus dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Voor ongeveer 750 euro heb je al een volledige website, helemaal in jouw stijl.

En met het WordPress dashboard pas je de inhoud van je website eenvoudig aan. Je bent dus altijd zelf de baas over je website.

Neem vandaag contact met ons op voor jouw online plannen!

Complete webwinkel vanaf 1500 euro

Een goede webwinkel wekt vertrouwen, werkt intuïtief en doet het goed op zowel een laptop als een tablet of smartphone.

Voor het bouwen van prachtige webwinkels met alles erop en eraan gebruiken we WordPress met WooCommerce.

We zorgen voor eenvoudige integratie van je logistiek, de koppeling met je payment provider en natuurlijk voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Neem vandaag contact met ons op voor jouw webwinkelplannen!

WordPress

Voor het beheer van je website gebruiken we WordPress, het meest gebruikte Content management systeem (CMS) ter wereld. In het online dashboard kun je de inhoud van je website eenvoudig zelf bewerken.

Voordelen WordPress

  • Eenvoudig beheer van je site
  • Ruime keuze in thema’s
  • Ruime keuze in uitbreidingen
  • Grote online community

Aandachtspunten WordPress

  • Regelmatige updates zijn noodzakelijk
  • Kwaliteit thema’s en plugin’s is onzeker

In 5 stappen samen je website maken

Webdesign gaat niet alleen over kleuren en lettertypes. Het begint met het doel van je site. Dus laten we het daar eerst over hebben. Dan gaan we daarna aan de slag met de structuur van je site en zo bouwen we je website in een paar stappen op. Natuurlijk maken we je site in jouw huisstijl. Heb je die nog niet? Dan maken we die ook voor je!

1. Doel van je site

We beginnen met het vaststellen van het doel van je website. Bij een webwinkel is dat vaak snel helder: producten verkopen. Maar het doel kan ook zijn om met je bezoekers in contact te komen, om je cursussen te verkopen, om te dienen als visitekaartje of een combinatie van meerdere doelen. Het is belangrijk de doelen van je website vooraf vast te stellen, want dat is de basis van de site.

2. Sitemap

Als het doel van je site helder is, gaan we aan de slag met de sitemap. Dat is een overzicht van de pagina’s waaruit je website zal bestaan, in onderlinge samenhang. Denk daarbij aan de homepage, een contactpagina, wel of geen blog en bijvoorbeeld een agenda met een chronologisch van je activiteiten. Vanuit de sitemap ontstaan ook de menu’s op je website. Je weet nu immers wat de belangrijkste onderwerpen zijn en welke onderdelen bij elkaar horen.

3. Technische inrichting

Nu we hebben vastgesteld wat de pagina’s van je website worden, kunnen we aan de slag met de technische inrichting. Hoe komt de agenda bijvoorbeeld tot stand? Welke velden wil je op je contactformulier? En hoe zorg je dat je bezoekers de inhoud van je site gemakkelijk kunnen delen op social media? Kortom: welke technieken zijn nodig om je site te maken zoals we hebben bedacht.

4. Vormgeving van je website

Als je pagina’s zijn vastgesteld en de technische kant is rond, wordt het tijd om de site ook echt te gaan maken. En dus komt nu de vormgeving van je site aan de beurt. Heb je een huisstijl? Dan zetten we die daarvoor in. En we gaan het hebben over wat je mooi vindt. Dat gaat over details zoals de kleurstelling van je site, ronde of hoekige vormen, foto’s of liever animaties en strakke of sierlijke letters.

5. Puntjes op de i

Zo, je site is af. Technisch doet ‘ie het en de opmaak is zoals besproken. Maar nu zie je de site helemaal in het echt en zijn er vast zaken die je toch liever nét anders wil. Dat doen we in de laatste ronde. Met het lijstje met doelen in de hand, zetten we de puntjes op de i. En we bespreken samen de werking van het dashboard dat je gebruikt om je website te bewerken.

Zelf de baas over de inhoud van je website

Met het WordPress dashboard heb je altijd en overal direct toegang tot de inhoud van je website. Je bewerkt je website dus waar en wanneer je maar wil.

Responsive design is standaard

De website die we voor je maken is standaard “responsive”. Dat houdt in dat website er goed uitziet op een groot scherm, een laptop, een tablet en een telefoon.

Versleutelde verbinding met gratis SSL certificaat

Het verkeer van en naar je website wordt standaard versleuteld met het gratis Let’s Encrypt SSL certificaat. Dat zie je aan het adres van je site, dat begint met https, in plaats van http. Wil je nog meer vertrouwen uitstalen, kies dan voor één van de premium SSL certificaten van Comodo. We vertellen je er graag over.

Razendsnelle hosting op Nederlandse servers

Het is een basiseis voor een succesvolle website: snelheid. Wij gebruiken betrouwbare, razendsnelle servers. Je hebt daar zelf helemaal geen omkijken naar, wij monitoren en onderhouden de server voor je, zodat je website optimaal bereikbaar is.

Optimalisatie door WP Rocket

Om de laadtijd van je website te optimaliseren gebruiken we WP Rocket. Daarmee worden oa. de pagina’s en scripts van je site gecomprimeerd en afbeeldingen pas geladen als dat nodig is. Alles om je pagina’s zo snel mogelijk te laden.

Technische updates doen wij voor je

Een WordPress website vereist technisch onderhoud. Niet alleen WordPress zelf, maar ook je thema en plug-ins worden regelmatig bijgewerkt. Bij Redduck doen wij dat voor je. Wij weten wat we doen en zorgen dat je website technisch in orde blijft.

Jouw website, jouw huisstijl

Het is jouw website. In overleg zorgen we er dus voor dat je site ook jouw uitstraling heeft. We nemen je huisstijl over in de opmaak van de pagina’s. En heb je geen huisstijl dan bespreken we vooraf wat je wil uitstralen en hoe we dat vertalen naar je website.

Klaar voor AVG

De nieuwe privacyregelgeving dwingt je om goed na te denken over hoe je omgaat met persoonsgegevens. Op je website kun je dat helder uitleggen. Dus wij zetten alvast een basis privacyverklaring voor je klaar, die je naar jouw situatie kunt aanpassen. Handig!

Simpele SEO met Yoast

Zoekmachineoptimalisatie. Daar zou iemand eens een boek of blog over moeten schrijven. Onze ervaring is dat je dat héél ingewikkeld kan maken. Maar dat 95% van de websites de basisprincipes van SEO niet goed begrijpt en zeker niet toepast. Wij zorgen ervoor dat jíj dat wel doet. Je begint dus in de top 5 en dat lijkt ons geen slechte startpositie.

Wil je er álles van weten? Dan spreken we een keer af. Want we kunnen er úren over praten.

Weet wat er speelt, met Google Analytics

Als je je tijd, geld en energie een beetje zinnig wil besteden, móet je weten wat je bezoekers op je site uitspoken. En dat doe je met Google Analytics. Daarin zie je welke pagina’s massaal worden bekeken, welke tekst staat te verstoffen en welke route je bezoekers afleggen op je site. En met die kennis kun je je site gericht verbeteren.

Professionele webwinkel met WooCommerce

Een goede webwinkel wekt vertrouwen, werkt intuïtief en doet het goed op zowel een laptop als een tablet of smartphone.
Voor het bouwen van prachtige webwinkels met alles erop en eraan gebruiken we WooCommerce, het zeer complete e-commerce platform van WordPress.

Online betalingen via Mollie

Laat je bezoekers eenvoudig online betalen met iDEAL, credit card, PayPal, incasso, Bancontact of zelfs Bitcoins met een koppeling van paymentprovider Mollie. Een account is gratis. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke transacties.

Zelf je WordPress website maken en beheren?

Maak je je website liever helemaal zelf? Kies dan voor Redduck Standaard Hosting. Daarmee heb je je domeinnaam, e-mailaccounts en hosting helemaal perfect geregeld voor het zelf inrichten en beheren van je WordPress website. Bestel je pakket vandaag, wij installeren WordPress voor je en je kunt direct aan de slag.

Kies je hostingpakket