Webhosting

Voor het online zetten van je website heb je een hostingabonnement nodig. Bij Redduck leveren we webhosting in 2 overzichtelijke abonnementen:
Standaard Hosting of WordPress Hosting
(in het kort: doe-het-zelf of laat-ons-het-doen)

Redduck WordPress Hosting

Met Redduck WordPress Hosting nemen wij de techniek van je website voor onze rekening. Dus we installeren WordPress voor je, richten de site helemaal voor je in en als de site online is voeren we de technische updates voor je uit.

€ 44,95 per maand, inclusief btw

Bestel Meer informatie

Redduck Standaard Hosting

Maak je je website liever helemaal zelf? Kies dan voor Redduck Standaard Hosting. Daarmee heb je je domeinnaam, hosting en e-mailaccounts helemaal perfect geregeld voor het zelf inrichten en beheren van je WordPress website.

€ 24,95 per maand, inclusief btw

Bestel Meer informatie

Wat is webhosting?

Om je domeinnaam te kunnen gebruiken voor je website of e-mail, is een koppeling met een server nodig. Dat heet webhosting. Bij Redduck heb je al een compleet hostingabonnement vanaf €24,95 per maand. Bij hosting wordt je domeinnaam gelinkt aan het IP-adres van een server. Op die server wordt je website opgeslagen. Zodra iemand je domeinnaam intypt, wordt de server benaderd en je website weergegeven.

En dat geldt ook voor de e-mail. Als iemand je een mail stuurt, wordt die mail afgeleverd op de bijbehorende server. Daar haal je mail op met je mailprogramma, telefoon of via webmail.

Alleen e-mail?

Gebruik je je eigen domein alleen voor de mail? Dan heb je voldoende aan een klein hostingpakket. Daarmee maak je zelf je mailaccount(s) aan en stel je je mailadres in op je telefoon, laptop en/of tablet.

Het abonnement “Alleen e-mail” kost 60 euro per jaar + de kosten voor je domeinnaam.

€ 60 per jaar, inclusief btw

Bestel

Doorsturen?

Stuur zowel je e-mail als je bezoekers door naar een ander adres. Dus je mail wordt doorgestuurd naar bijvoorbeeld je hotmail en je domeinnaam naar je LinkedIn profiel. Dat stellen wij voor je in, dus je hebt geen omkijken naar de techniek.

Het abonnement “Doorsturen” kost 25 euro per jaar + de kosten voor je domeinnaam. De setup kost eenmalig 25 euro.

€ 25 per jaar, inclusief btw

Bestel