Zo werkt het

Zo werkt het

Een goede website maak je samen. Jij brengt je kennis van je bedrijf en producten mee, wij onze kennis van internet, zoekmachines en webdesign.

In 5 stappen maken we je website.

Je website in 5 stappen

In 5 stappen samen je website maken

1. Doel van je site

We beginnen met het vaststellen van het doel van je website. Bij een webwinkel is dat vaak snel helder: producten verkopen. Maar het doel kan ook zijn om met je bezoekers in contact te komen, om je cursussen te verkopen, om te dienen als visitekaartje of een combinatie van meerdere doelen. Het is belangrijk de doelen van je website vooraf vast te stellen, want dat is de basis van de site.

3. Technische inrichting

Nu we hebben vastgesteld wat de pagina’s van je website worden, kunnen we aan de slag met de technische inrichting. Hoe komt de agenda bijvoorbeeld tot stand? Welke velden wil je op je contactformulier? En hoe zorg je dat je bezoekers de inhoud van je site gemakkelijk kunnen delen op social media? Kortom: welke technieken zijn nodig om je site te maken zoals we hebben bedacht.

4. Vormgeving van je website

Als je pagina’s zijn vastgesteld en de technische kant is rond, wordt het tijd om de site ook echt te gaan maken. En dus komt nu de vormgeving van je site aan de beurt. Heb je een huisstijl? Dan zetten we die daarvoor in. En we gaan het hebben over wat je mooi vindt. Dat gaat over details zoals de kleurstelling van je site, ronde of hoekige vormen, foto’s of liever animaties en strakke of sierlijke letters.

5. Puntjes op de i

Zo, je site is af. Technisch doet ‘ie het en de opmaak is zoals besproken. Maar nu zie je de site helemaal in het echt en zijn er vast zaken die je toch liever nét anders wil. Dat doen we in de laatste ronde. Met het lijstje met doelen in de hand, zetten we de puntjes op de i. En we bespreken samen de werking van het dashboard dat je gebruikt om je website te bewerken.

Je website zelf bewerken

Je website zelf bewerken

Voor het beheer van je website gebruiken we WordPress, het meest gebruikte Content management systeem (CMS) ter wereld. In het online dashboard kun je de inhoud van je website eenvoudig zelf bewerken.

En met het Redduck abonnement zorgen wij voor de volledige techniek van je website. Je hebt dus geen omkijken naar updates, upgrades, technische specificatie, back-ups, optimalisaties, etc.

Wij regelen de hosting van je website

Wij regelen de hosting van je website

Voor het online zetten van je website heb je een hostingabonnement nodig. Bij hosting wordt je domeinnaam gelinkt aan het IP-adres van een server. Op die server wordt je website opgeslagen. Zodra iemand je domeinnaam intypt, wordt de server benaderd en je website weergegeven.

En dat geldt ook voor de e-mail. Als iemand je een mail stuurt, wordt die mail afgeleverd op de bijbehorende server. Daar haal je mail op met je mailprogramma, telefoon of via webmail.

Bij Redduck regelen wij de webhosting voor je.

Hoe wil je het hebben? Kies je abonnement!

Redduck Standaard

Redduck Standaard

Managed WordPress door de makers van Mooiesite.nl. Dat is het beste van 2 werelden. Want met Redduck Standaard bieden we dezelfde persoonlijke ondersteuning die zo kenmerkend is voor Mooiesite.nl, maar nu in combinatie met WordPress.

Bestel Redduck Standaard

Redduck Op Maat

Redduck Op Maat

Grootse plannen? Dan het is het abonnement Redduck Op Maat echt iets voor jou. Daarmee maken wij websites op maat. Dat doen we samen. Jij brengt je kennis van je bedrijf en producten mee, wij onze kennis van internet, zoekmachines en webdesign.

Bestel Redduck Op Maat

Contact?