Bookkeeping Mums

http://bookkeepingmums.com.au/

Do you want to be smart with your finances, be surrounded by the right people for your business, be able to access up to date financial information and know what it means? We have Mums who can help with administration tasks that don’t fall into the relm of bookkeeping. These can be one off projects, jobs or ongoing. Whether its a virtual assistant you require, blog or content writing, collating databases, data entry, general office duties, customer surveys and so on.

Website

Cleanmaster Biolux

https://www.cleanmasterbiolux.nl/

Cleanmaster Biolux is dé groothandel voor ecologisch verantwoorde bedrijfshygiëne. Wij leveren alle producten die een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud. Cleanmaster Biolux hanteert een transparante en professionele werkwijze. Wij bieden u de beste oplossing gebaseerd op de gewenste kwaliteit. Daarbij houdt Cleanmaster Biolux altijd rekening met het milieu en de omgeving. Met ruim 25 jaar ervaring, een breed assortiment, goede service en een enthousiast team zijn wij uw partner totale bedrijfshygiëne.

Website

Cleanmastershop.nl

https://www.cleanmastershop.nl/

Cleanmastershop.nl biedt alles voor uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud aan. Wij zijn de online leverancier voor dispensers, dispenservullingen, reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen en reinigingsmachines. Kortom, Cleanmastershop.nl is uw totaalleverancier voor een hygiënische en schone omgeving!

Cleanmastershop.nl is onderdeel van groothandel Cleanmaster Biolux. Met ruim 25 jaar ervaring in deze branche zijn wij geen dozen schuivers maar biedt Cleanmastershop.nl klanten uitstekende hulp en service om uw schoonmaakonderhoud ecologisch, slim en voordelig te regelen.

Website

Clublexy

https://clublexy.com/

Bestel panty’s eenvoudig online. Clublexy is een panty abonnement service waar gemak en luxe centraal staat. Jij kiest, jij bepaalt, jij ontvangt wanneer het je uitkomt! Wij verkopen luxe panty’s gemaakt bij een gerenommeerde Italiaanse fabrikant – waar ook de bekende A – merken worden gemaakt – maar dan voor een fijner prijsje en zonder verzendkosten.

Onze missie is het leven makkelijker te maken en vrouwen te helpen. En dan niet alleen op materialistisch vlak, maar ook door een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom doneren we van ieder verkocht pakket €0,20 aan Free a Girl.

Website

Daar Lopen We Voor

https://www.daarlopenwevoor.nl/

Roparun team 136 ‘Daar Lopen We Voor’ gaat in 2018 voor de achtste keer meedoen aan deze bekende jaarlijkse estafetterun van meer dan 500 kilometer binnen 48 uur van Parijs of Hamburg naar Rotterdam… volledig voor het goede doel.

Het team ‘Daar Lopen We Voor’ heeft de afgelopen zeven jaar een bedrag van ongeveer € 110.000 over kunnen maken op de rekening van Stichting Roparun om mensen te ondersteunen die zich in het laatste stadium van kanker bevinden onder het motto ‘Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Website

DIY Events

https://www.diy-events.nl/

Organiseer zelf efficiënt en binnen budget je eigen evenement, zelfs als je nu nog geen idee hebt waar je moet beginnen. Jij kunt perfect zelf je eigen evenement organiseren. En je hoeft hiervoor geen jarenlange studie te volgen. Waar moet je beginnen? Waar moet je op letten? En ga je efficiënt te werk zodat je ook nog tijd hebt voor je andere werk?

Website

Family First Mediation

https://www.familyfirstmediation.nl/

Irma Wonink is een ervaren MfN familie register mediator en KIES Omgangsbegeleider met een heldere visie en een juridische, economische achtergrond sinds 2006.

Website

Gilde Sint Sebastiaan

https://www.sintsebastiaan.com/

Het Sint-Sebastiaansgilde is een vereniging die al ruim 500 jaar zijn wortels in Tilburg heeft. Er is veel veranderd sinds ons gilde werd opgericht. Het beschermen van de bevolking en ook het begraven van slachtoffers van besmettelijke ziekten is niet meer aan de orde. Maar broederschap en dienstbaarheid zijn nog altijd de belangrijkste aspecten van ons gilde. Daarnaast is het handboogschieten gebleven. Niet langer als strijdwapen, maar als middel voor ontspanning. Wekelijks komen we hiervoor bij elkaar in het gildehuis.

Website

Joods Virtueel Museum

https://www.joodsvirtueelmuseum.nl/

Het Joods Virtueel Museum is opgericht door een particuliere verzamelaar die voorlopig onbekend wenst te blijven. Hij verzamelt al 40 jaar Judaica, en heeft zich toegelegd op schilderijen, litho’s en etsen. Voorts heeft hij een uitgebreide verzameling Joodse munten en antieke Joodse documenten die in de toekomst ook in het Joods Virtueel Museum kunnen worden bekeken.

Website

Kei in Deugden

https://www.keiindeugden.nl/

Deugden zoals liefde, veerkracht, eerlijkheid, zelfdiscipline, vriendelijkheid en moed zijn belangrijk in ieders leven. Toch besteed je er meestal weinig aandacht aan.

Deugden zijn de bouwstenen van het karakter. Het cement in relaties. Het fundament van de samenleving. Kei in Deugden leert je hoe je gericht aandacht aan positieve eigenschappen besteedt: met je gezin, je klas, je familie en vrienden, op je werk of voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wil je verbinding, optimisme en zelfvertrouwen laten groeien? Doe mee!

Website

KING-SHOP.nl

https://www.king-shop.nl/

Webshop met de beste prijzen voor badkameraccessoires, douchespullen en sanitair – kranen. Vele Accessoires van o.a. de bekende merken Tiger, Geesa en Haceka voor de scherpste prijzen.

Website

KNAP! Leren & Meer

https://www.knapleren.nl/

KNAP! biedt de leerroute naar zelfkennis en zelfsturing! Wij bieden de leerling de benodigde studieskills, geven de leerling overzicht en verantwoordelijkheid en reflecteren samen met de leerling op de behaalde resultaten. Door stapsgewijs de vaardigheden aan te leren die nodig zijn voor het behalen van succes op school en deze direct toe te passen in de praktijk, krijgt de leerling meer inzicht in wat wel werkt en wat niet helpend is. We geven de leerling praktische handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Website

Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

https://www.hemelswijs.nl

HemelsWijs is er voor een ieder die interesse heeft in het Mediumschap en de Spirituele Wereld. Bij ons kun je o.a deelnemen aan opleidingen, cursussen en workshops Mediumschap, Intuitieve en Spirituele ontwikkeling. Dit voor de absolute beginner als voor de expert. Tevens kun je er maandelijks demonstraties Mediumschap en lezingen bijwonen in onze sfeervolle locatie te Amsterdam.

Website

Procirep Belux

https://www.procirep-belux.be

Procirep Belux is de erkende naverkoopdienst van Nikon producten over heel België en Luxemburg en dit sedert 2006. Onze burelen bevinden zich in Zaventem, vlakbij de NATO. Wij werken samen met zowel winkels als met particulieren. Als particulier ontvangen wij u graag aan ons onthaal voor het inleveren of afhalen van uw herstelling. Ons doel is een efficiënte en professionele aanpak te voorzien.

Website

Saskia Tonkes – Praktijk voor Loopbaancoaching & Training

https://www.saskiatonkes.nl/

Saskia Tonkes – Praktijk voor Loopbaancoaching & Training – begeleidt mensen op keerpunten in hun leven rondom werk, studie en vitaliteit. Ik ga ervan uit dat iedereen een unieke set aan eigenschappen en talenten heeft. Op het moment dat je je daar bewust van bent en voor durft te gaan staan, kom je optimaal tot je recht. Vandaar mijn motto: “Eigenheid is kracht!” Het startpunt kan verschillen en vormt de basis van de verschillende diensten.

Website

Stichting tot Behoud van Tilburgs Cultuurgoed

https://www.historietilburg.nl/

De Stichting tot Behoud van Tilburgs Cultuurgoed, is op 9 juni 1975 op initiatief van dr. Frans van Puijenbroek opgericht met als oorspronkelijke doelstelling het behoud van het cultureel erfgoed van Tilburg in materiële zin.

Sinds 1983 richt de stichting zich op het op niet-commerciële basis uitgeven van Tilburg. Tijdschrift voor geschiedenis, monumenten en cultuur en twee boekenreeksen: de Tilburgse Historische Reeks en de Tilburgse Bronnenreeks .

Alle uitgaven worden gefinancierd door abonnementsgelden, incidentele sponsoring en door begunstigers die het publiceren over de geschiedenis van Tilburg een warm hart toedragen.

Website

SVR Office Support

http://www.svrofficesupport.nl/

Financiële-, administratieve-, secretariële- en organisatorische dienstverlening. Wij bieden ondersteuning aan kleine en grote bedrijven, maar ook aan particulieren. Wij zijn beschikbaar voor enkele uren per dag, per maand, kwartaal of zelfs per jaar. De taken (vertrouwelijk en met discretie behandeld) kunnen worden uitgevoerd op ons thuiskantoor of op locatie.

Website

Travel Just 4U

http://www.traveljust4u.com.au/

Travel Just 4U is a unique online travel company based in Melbourne. We service all Australian holiday seekers who are looking for a tailor made holiday worldwide. Though we have a focus on our website on South America travel, our team has also great travel knowledge and experience around the world.

Design your own holiday with us by browsing through our Suggested Itineraries. Personalize your journey depending on how long you want to travel, with whom and what your budget is.

Website

Vioollespraktijk Imme Tonkes

https://www.vioollespraktijk.nl/

Vioolles voor kinderen, jongeren en volwassenen. Jouw inzet bepaalt het tempo van ontwikkeling. Op afspraak in Nootdorp, Rijswijk en Voorburg. Imme is door haar opleiding en ervaring een veelzijdig en betrokken docent. De lessen zijn een levendig proces in samenspel met de leerling. Aandacht wordt besteed aan het ‘leren leren’. Je wens en doelen bewust worden en obstakels stap voor stap leren oplossen. Uitgaande van je mogelijkheden, daagt zij leerlingen uit met hart en ziel muziek te maken.

Website

Wensenambulance Amsterdam

https://www.wensenambulance.nl/

De WensenAmbulance Amsterdam en omstreken helpt mensen die niet lang meer te leven hebben, bij het vervullen van hun laatste wens. Bijvoorbeeld: je dochter kunnen zien trouwen, een laatste keer naar zee, naar een voetbalwedstrijd of nog één keer naar huis. Ontroerende laatste wensen die voor terminaal zieken vaak alleen in vervulling kunnen gaan, als er een ambulance is met goede medische begeleiding. Wij vervullen uw laatste wens met de grootste zorg.

Website

White Villa’s Curaçao

https://www.whitevillascuracao.com/

It’s always fun to daydream about an upcoming Caribbean vacation on Curacao that involves the sun, sea and sand. You might be looking ahead to plan your vacation in a couple of months, and what better way to choose a tropical Caribbean vacation on Curacao? Not much sounds more relaxing than crystal clear ocean water, the warm sun beating down on you, the cool breeze through your hair, good food and great company!

Are you looking for a great Caribbean vacation with your spouse, friends, family or business group on Curacao?

Our two Resorts on Jan Thiel and Jan Sofat, located on the best part of the Island, are the excellent choice for an unforgettable holiday! “Come over and feel it for yourself!”

Website