Portfolio

Een greep uit de websites die werden gemaakt door Redduck

Badkamer Accessoires Beste Prijs

Webshop met de beste prijzen voor badkameraccessoires, douchespullen en sanitair – kranen. Vele Accessoires van o.a. de bekende merken Tiger, Geesa en Haceka voor de scherpste prijzen.

Website

Berba Bags & Wallets

Met trots presenteren we het resultaat van 43 jaar ervaring in tassen en accessoires uit bijzondere leersoorten. We houden van sobere en heldere vormgeving. Een Berba tas of portemonnee is nooit schreeuwerig, maar vooral ingetogen, tijdloos. Een goed product heeft geen groot logo nodig, daarom gebruiken wij geen opvallende merktekens. Ons typische logo plaatsen we klein, subtiel, maar toch heel herkenbaar.

“We blijven trouw aan onze filosofie en met onze constante focus op kwaliteit streven we ernaar om mensen fan te maken van ons merk.”

Website

Bookkeeping Mums

Do you want to be smart with your finances, be surrounded by the right people for your business, be able to access up to date financial information and know what it means? We have Mums who can help with administration tasks that don’t fall into the relm of bookkeeping. These can be one off projects, jobs or ongoing. Whether its a virtual assistant you require, blog or content writing, collating databases, data entry, general office duties, customer surveys and so on.

Website

Catch&Release

Catch&Release is de eerste verhuurdienst van foto- en videomateriaal, gespecialiseerd in Nikon. We staan ten dienste van alle foto- en video amateurs!

Website

Cleanmaster Biolux

Cleanmaster Biolux is dé groothandel voor ecologisch verantwoorde bedrijfshygiëne. Wij leveren alle producten die een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud. Cleanmaster Biolux hanteert een transparante en professionele werkwijze. Wij bieden u de beste oplossing gebaseerd op de gewenste kwaliteit. Daarbij houdt Cleanmaster Biolux altijd rekening met het milieu en de omgeving. Met ruim 25 jaar ervaring, een breed assortiment, goede service en een enthousiast team zijn wij uw partner totale bedrijfshygiëne.

Website

Cleanmastershop.nl

Cleanmastershop.nl biedt alles voor uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud aan. Wij zijn de online leverancier voor dispensers, dispenservullingen, reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen en reinigingsmachines. Kortom, Cleanmastershop.nl is uw totaalleverancier voor een hygiënische en schone omgeving!

Cleanmastershop.nl is onderdeel van groothandel Cleanmaster Biolux. Met ruim 25 jaar ervaring in deze branche zijn wij geen dozen schuivers maar biedt Cleanmastershop.nl klanten uitstekende hulp en service om uw schoonmaakonderhoud ecologisch, slim en voordelig te regelen.

Website

Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

HemelsWijs is er voor een ieder die interesse heeft in het Mediumschap en de Spirituele Wereld. Bij ons kun je o.a deelnemen aan opleidingen, cursussen en workshops Mediumschap, Intuitieve en Spirituele ontwikkeling. Dit voor de absolute beginner als voor de expert. Tevens kun je er maandelijks demonstraties Mediumschap en lezingen bijwonen in onze sfeervolle locatie te Amsterdam.

Website

Procirep Belux

Procirep Belux is de erkende naverkoopdienst van Nikon producten over heel België en Luxemburg en dit sedert 2006. Onze burelen bevinden zich in Zaventem, vlakbij de NATO. Wij werken samen met zowel winkels als met particulieren. Als particulier ontvangen wij u graag aan ons onthaal voor het inleveren of afhalen van uw herstelling. Ons doel is een efficiënte en professionele aanpak te voorzien.

Website

Scheiden in de Noordkop

Irma Wonink is een ervaren MfN familie register mediator en KIES Omgangsbegeleider met een heldere visie en een juridische, economische achtergrond sinds 2006.

Website

Stichting tot Behoud van Tilburgs Cultuurgoed

De Stichting tot Behoud van Tilburgs Cultuurgoed, is op 9 juni 1975 op initiatief van dr. Frans van Puijenbroek opgericht met als oorspronkelijke doelstelling het behoud van het cultureel erfgoed van Tilburg in materiële zin.

Sinds 1983 richt de stichting zich op het op niet-commerciële basis uitgeven van Tilburg. Tijdschrift voor geschiedenis, monumenten en cultuur en twee boekenreeksen: de Tilburgse Historische Reeks en de Tilburgse Bronnenreeks .

Alle uitgaven worden gefinancierd door abonnementsgelden, incidentele sponsoring en door begunstigers die het publiceren over de geschiedenis van Tilburg een warm hart toedragen.

Website

SVR Office Support

Financiële-, administratieve-, secretariële- en organisatorische dienstverlening. Wij bieden ondersteuning aan kleine en grote bedrijven, maar ook aan particulieren. Wij zijn beschikbaar voor enkele uren per dag, per maand, kwartaal of zelfs per jaar. De taken (vertrouwelijk en met discretie behandeld) kunnen worden uitgevoerd op ons thuiskantoor of op locatie.

Website

Travel Just 4U

Travel Just 4U is a unique online travel company based in Melbourne. We service all Australian holiday seekers who are looking for a tailor made holiday worldwide. Though we have a focus on our website on South America travel, our team has also great travel knowledge and experience around the world.

Design your own holiday with us by browsing through our Suggested Itineraries. Personalize your journey depending on how long you want to travel, with whom and what your budget is.

Website

Vioollespraktijk Imme Tonkes

Vioolles voor kinderen, jongeren en volwassenen. Jouw inzet bepaalt het tempo van ontwikkeling. Op afspraak in Nootdorp, Rijswijk en Voorburg. Imme is door haar opleiding en ervaring een veelzijdig en betrokken docent. De lessen zijn een levendig proces in samenspel met de leerling. Aandacht wordt besteed aan het ‘leren leren’. Je wens en doelen bewust worden en obstakels stap voor stap leren oplossen. Uitgaande van je mogelijkheden, daagt zij leerlingen uit met hart en ziel muziek te maken.

Website

Wensenambulance Amsterdam

De WensenAmbulance Amsterdam en omstreken helpt mensen die niet lang meer te leven hebben, bij het vervullen van hun laatste wens. Bijvoorbeeld: je dochter kunnen zien trouwen, een laatste keer naar zee, naar een voetbalwedstrijd of nog één keer naar huis. Ontroerende laatste wensen die voor terminaal zieken vaak alleen in vervulling kunnen gaan, als er een ambulance is met goede medische begeleiding. Wij vervullen uw laatste wens met de grootste zorg.

Website