Café ONS

https://www.cafeons.nl

Op vijf minuten lopen van de pont, héél dichtbij het IJ, vind je Café ONS.

Café ONS is meer dan alleen een plek waar je een drankje of een kop koffie kunt drinken. Bij ONS voel je dat je echt thuis komt, een plek waar je in de zomer op het terras kunt genieten van een lunch met een heerlijk glaasje Rosé, en zelfs in de winter op het gezellig overdekt terras met houtkachel.

ONS is uitgegroeid tot een Café-Restaurant waar je een heerlijke lunch, diner of een drankje kunt doen.

Website

Cleanmaster Biolux

https://www.cleanmasterbiolux.nl/

Cleanmaster Biolux is dé groothandel voor ecologisch verantwoorde bedrijfshygiëne. Wij leveren alle producten die een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud. Cleanmaster Biolux hanteert een transparante en professionele werkwijze. Wij bieden u de beste oplossing gebaseerd op de gewenste kwaliteit. Daarbij houdt Cleanmaster Biolux altijd rekening met het milieu en de omgeving. Met ruim 25 jaar ervaring, een breed assortiment, goede service en een enthousiast team zijn wij uw partner totale bedrijfshygiëne.

Website

Cleanmastershop.nl

https://www.cleanmastershop.nl/

Cleanmastershop.nl biedt alles voor uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud aan. Wij zijn de online leverancier voor dispensers, dispenservullingen, reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen en reinigingsmachines. Kortom, Cleanmastershop.nl is uw totaalleverancier voor een hygiënische en schone omgeving!

Cleanmastershop.nl is onderdeel van groothandel Cleanmaster Biolux. Met ruim 25 jaar ervaring in deze branche zijn wij geen dozen schuivers maar biedt Cleanmastershop.nl klanten uitstekende hulp en service om uw schoonmaakonderhoud ecologisch, slim en voordelig te regelen.

Website

Daar Lopen We Voor

https://www.daarlopenwevoor.nl/

Roparun team 136 ‘Daar Lopen We Voor’ gaat in 2018 voor de achtste keer meedoen aan deze bekende jaarlijkse estafetterun van meer dan 500 kilometer binnen 48 uur van Parijs of Hamburg naar Rotterdam… volledig voor het goede doel.

Het team ‘Daar Lopen We Voor’ heeft de afgelopen zeven jaar een bedrag van ongeveer € 110.000 over kunnen maken op de rekening van Stichting Roparun om mensen te ondersteunen die zich in het laatste stadium van kanker bevinden onder het motto ‘Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Website

DELTA Products

https://www.dpsdelta.com/

DELTA is ontstaan in 1998 uit de samenwerking van 4 staalverwerkende bedrijven welke nog steeds betrokken zijn bij de onderneming. Hiermee behoren maatwerk oplossingen tot de standaard.

Centraal op de site staan producten voor de inrichting van de buitenruimte en begraafplaatsen met realisaties in Nederland en België. Van comfortabel zitmeubilair, vorstvrije watertappunten, afvalbakken voor het sorteren van afval, tot maatwerk informatiekasten. De website wordt wekelijks geactualiseerd.

Website

Ecodesignmeubel

https://www.ecodesignmeubel.nl/

Ecodesignmeubel is in 2010 opgericht in Groot Ammers en inmiddels gevestigd in Rotterdam. Het is uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van duurzaam geproduceerde design kindermeubelen. Hieronder vallen wandcommodes om kinderen te verschonen in horeca, zorg, kinderopvang en andere openbare ruimtes en kinderstoeltjes, kindertafeltjes, speeltafeltjes en speelgoed. Alles is verantwoord in Europa geproduceerd met goed hout, weinig of geen kunststof, goede lijmen en lakken. Eén productlijn, die van ecoBirdy, is zelfs geheel geproduceerd van hergebruikte kunststoffen. Het betreft de recycling van afgedankt plastic kinderspeelgoed. De productie is gebaseerd op de afname en dus niet in overvloed, per zeecontainer aangeleverd.

Website

Elektra Podcast

https://www.elektrapodcast.nl/

Stand-up comedian Wouter Monden haalt met collega comedians en cabaretiers uit Nederland en Vlaanderen iedere week herinneringen op aan shows die ze liever waren vergeten. De meest rampzalige verhalen komen voorbij, optredens op kinderboerderijen, in gevangenissen, in stampvolle disco’s waar de muziek uitgaat “omdat er nu eenmaal comedy staat gepland” en nog veel meer.

Te gast waren o.a. René van Meurs, Guido Weijers, Claudia de Breij, Jens Dendoncker, Karin Bloemen, Roel C. Verburg, Xander de Rycke, Youp van ’t Hek, Soundos, Arie & Silvester en nog heel veel meer.

Website

Family First Mediation

https://www.familyfirstmediation.nl/

Irma Wonink is een ervaren MfN familie register mediator en KIES Omgangsbegeleider met een heldere visie en een juridische, economische achtergrond sinds 2006.

Website

FotoClass

https://www.fotoclass.nl/

Bij FotoClass leer je al sinds 2008 op een snelle, eenvoudige en leuke manier je eigen camera te bedienen. Door middel van veel praktijk, van A tot Z, van Diafragma tot Witbalans en van Sluitertijd tot ISO en nog veel meer. We leren je anders kijken en zelfs denken, waardoor je mooiere en betere foto’s gaat maken!

Op reis gaan met professionele fotografen die jou overal mee helpen. Samen op zoek gaan naar dat ene ultieme moment om voor altijd vast te leggen.

Website

FRNK Finance

https://www.frnkfinance.nl/

FRNK is een allround accountancy en advieskantoor. We bieden alle diensten die andere accountancy kantoren ook leveren. Maar daarbij gaan we een stap verder.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zit in ons DNA. Cijfers zijn belangrijk, maar we hechten minstens zoveel waarde aan de mensen achter de cijfers. We streven naar een duurzame relatie met al onze klanten. Door praktisch, open en eerlijk te zijn en actief mee te denken. Dat is FRNK.

Website

Gilde Sint Sebastiaan

https://www.sintsebastiaan.com/

Het Sint-Sebastiaansgilde is een vereniging die al ruim 500 jaar zijn wortels in Tilburg heeft. Er is veel veranderd sinds ons gilde werd opgericht. Het beschermen van de bevolking en ook het begraven van slachtoffers van besmettelijke ziekten is niet meer aan de orde. Maar broederschap en dienstbaarheid zijn nog altijd de belangrijkste aspecten van ons gilde. Daarnaast is het handboogschieten gebleven. Niet langer als strijdwapen, maar als middel voor ontspanning. Wekelijks komen we hiervoor bij elkaar in het gildehuis.

Website

Joods Virtueel Museum

https://www.joodsvirtueelmuseum.nl/

Het Joods Virtueel Museum is opgericht door een particuliere verzamelaar die voorlopig onbekend wenst te blijven. Hij verzamelt al 40 jaar Judaica, en heeft zich toegelegd op schilderijen, litho’s en etsen. Voorts heeft hij een uitgebreide verzameling Joodse munten en antieke Joodse documenten die in de toekomst ook in het Joods Virtueel Museum kunnen worden bekeken.

Website

Kei in Deugden

https://www.keiindeugden.nl/

Deugden zoals liefde, veerkracht, eerlijkheid, zelfdiscipline, vriendelijkheid en moed zijn belangrijk in ieders leven. Toch besteed je er meestal weinig aandacht aan.

Deugden zijn de bouwstenen van het karakter. Het cement in relaties. Het fundament van de samenleving. Kei in Deugden leert je hoe je gericht aandacht aan positieve eigenschappen besteedt: met je gezin, je klas, je familie en vrienden, op je werk of voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wil je verbinding, optimisme en zelfvertrouwen laten groeien? Doe mee!

Website

KING-SHOP.nl

https://www.king-shop.nl/

Webshop met de beste prijzen voor badkameraccessoires, douchespullen en sanitair – kranen. Vele Accessoires van o.a. de bekende merken Tiger, Geesa en Haceka voor de scherpste prijzen.

Website

KNAP! Leren & Meer

https://www.knapleren.nl/

KNAP! biedt de leerroute naar zelfkennis en zelfsturing! Wij bieden de leerling de benodigde studieskills, geven de leerling overzicht en verantwoordelijkheid en reflecteren samen met de leerling op de behaalde resultaten. Door stapsgewijs de vaardigheden aan te leren die nodig zijn voor het behalen van succes op school en deze direct toe te passen in de praktijk, krijgt de leerling meer inzicht in wat wel werkt en wat niet helpend is. We geven de leerling praktische handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Website

Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

https://www.hemelswijs.nl

HemelsWijs is er voor een ieder die interesse heeft in het Mediumschap en de Spirituele Wereld. Bij ons kun je o.a deelnemen aan opleidingen, cursussen en workshops Mediumschap, Intuitieve en Spirituele ontwikkeling. Dit voor de absolute beginner als voor de expert. Tevens kun je er maandelijks demonstraties Mediumschap en lezingen bijwonen in onze sfeervolle locatie te Amsterdam.

Website

North South Voyages

https://www.northsouthvoyages.com/

North South Voyages is your Antarctica travel specialist. We provide expertise and advice so you can explore all that Antarctica has to offer on a cruise that fits your budget and travel style preference. North South Voyages provides the best Antarctica pricing, advice, booking process and customer service available.

Website

NXTIME

https://www.nxtime.nl/

NXTIME (in ontstaan 2003 als “Gemeentewerf “) heeft een groot netwerk. Centraal staat het hergebruik van producten en prijsvoordeel te bieden aan haar deelnemers. Op werven en in magazijnen liggen veel producten al tijden lang opgeslagen. Tal van deze producten zijn in zeer goede staat en kunnen goed worden (her)gebruikt. Dan hoeven niet opnieuw geproduceerd te worden. Bovendien bespaart u ook nog eens ruimte!

Bent u werkzaam binnen een (semi) overheidsorganisatie of in het onderwijs neem gratis deel. Geef deze producten een nieuwe bestemming.

 

Website

Procirep Belux

https://www.procirep-belux.be

Procirep Belux is de erkende naverkoopdienst van Nikon producten over heel België en Luxemburg en dit sedert 2006. Onze burelen bevinden zich in Zaventem, vlakbij de NATO. Wij werken samen met zowel winkels als met particulieren. Als particulier ontvangen wij u graag aan ons onthaal voor het inleveren of afhalen van uw herstelling. Ons doel is een efficiënte en professionele aanpak te voorzien.

Website

Quality Yachtpainting

https://www.quality-yachtpainting.nl/

Rolf van Eijck en Roos Fluit voeren samen het jachtschildersvak uit met heel veel gedrevenheid, met 20 jaar fulltime ervaring in het spuiten of refitten van plezierjachten treft u bij ons een vakkundig advies. Het advies kan gaan over kleurstelling of mogelijke verbeter punten van uw jacht.

Jachtschildersbedrijf Quality Yachtpainting is gevestigd op het terrein van de Houtribhaven in Lelystad, direct aan het IJsselmeer ten noorden van de Houtribsluizen en op 200 meter van de Bataviahaven.

Website

Stichting tot Behoud van Tilburgs Cultuurgoed

https://www.historietilburg.nl/

De Stichting tot Behoud van Tilburgs Cultuurgoed, is op 9 juni 1975 op initiatief van dr. Frans van Puijenbroek opgericht met als oorspronkelijke doelstelling het behoud van het cultureel erfgoed van Tilburg in materiële zin.

Sinds 1983 richt de stichting zich op het op niet-commerciële basis uitgeven van Tilburg. Tijdschrift voor geschiedenis, monumenten en cultuur en twee boekenreeksen: de Tilburgse Historische Reeks en de Tilburgse Bronnenreeks .

Alle uitgaven worden gefinancierd door abonnementsgelden, incidentele sponsoring en door begunstigers die het publiceren over de geschiedenis van Tilburg een warm hart toedragen.

Website

SVR Office Support

http://www.svrofficesupport.nl/

Financiële-, administratieve-, secretariële- en organisatorische dienstverlening. Wij bieden ondersteuning aan kleine en grote bedrijven, maar ook aan particulieren. Wij zijn beschikbaar voor enkele uren per dag, per maand, kwartaal of zelfs per jaar. De taken (vertrouwelijk en met discretie behandeld) kunnen worden uitgevoerd op ons thuiskantoor of op locatie.

Website

Travel Just 4U

http://www.traveljust4u.com.au/

Travel Just 4U is a unique online travel company based in Melbourne. We service all Australian holiday seekers who are looking for a tailor made holiday worldwide. Though we have a focus on our website on South America travel, our team has also great travel knowledge and experience around the world.

Design your own holiday with us by browsing through our Suggested Itineraries. Personalize your journey depending on how long you want to travel, with whom and what your budget is.

Website

turing law

https://www.turing.law/

Wij zijn turing advocaten. Een onafhankelijk boetiekkantoor gespecialiseerd in de juridische aspecten van data en digitalisering dat zich richt op de (inter)nationale zakelijke markt en (semi)publieke sector.

Onze advocaten hebben ruime ervaring met de verschillende aspecten van data en digitalisering, zoals IT, cloud, privacy, big data, intellectueel eigendom, artificial intelligence, mobile apps en encryptie.

Hoewel wij nadrukkelijk en bewust veel verschillende sectoren bedienen hebben wij in de loop van de jaren veel en diepgaande kennis opgedaan over digitaliseringsvraagstukken in de gezondheidszorg.

Website

Verloskundigenpraktijk De Kern

https://www.dekernleiden.nl/

Je kunt bij Verloskundigenpraktijk De Kern terecht voor zorg tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed. We zijn werkzaam in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude-Rijndijk.

Onze zorg kenmerkt zich door betrokkenheid en professionaliteit. We vinden het belangrijk dat je je in onze praktijk thuis voelt en dat je met al je vragen en zorgen bij ons terecht kunt.

Website

Vioollespraktijk Imme Tonkes

https://www.vioollespraktijk.nl/

Vioolles voor kinderen, jongeren en volwassenen. Jouw inzet bepaalt het tempo van ontwikkeling. Op afspraak in Nootdorp, Rijswijk en Voorburg. Imme is door haar opleiding en ervaring een veelzijdig en betrokken docent. De lessen zijn een levendig proces in samenspel met de leerling. Aandacht wordt besteed aan het ‘leren leren’. Je wens en doelen bewust worden en obstakels stap voor stap leren oplossen. Uitgaande van je mogelijkheden, daagt zij leerlingen uit met hart en ziel muziek te maken.

Website

Wensenambulance Amsterdam

https://www.wensenambulance.nl/

De WensenAmbulance Amsterdam en omstreken helpt mensen die niet lang meer te leven hebben, bij het vervullen van hun laatste wens. Bijvoorbeeld: je dochter kunnen zien trouwen, een laatste keer naar zee, naar een voetbalwedstrijd of nog één keer naar huis. Ontroerende laatste wensen die voor terminaal zieken vaak alleen in vervulling kunnen gaan, als er een ambulance is met goede medische begeleiding. Wij vervullen uw laatste wens met de grootste zorg.

Website

Wouter Monden

https://www.woutermonden.nl/

Wouter begon met comedy in 2010. In november van dat jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia af gegaan.

Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en Pak de Macht.

Website